En son dakika haberler Sırları

Wiki Article

İsrailli muhabir canlı yayında İngiliz taraftarın söylemiş olduği 2 kelimeyle neye uğradığını şaşırdı

Ki Milyoner Tutulmak İster yarışmasına damga vurdu! Genç yarışmacı 1 milyona kadar ulaştıKim Milyoner Yürütmek İster, bu hafta seyircilere muhteşem bir dinamit yaşattı. Başarılı takdimci Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olgunlaşmak İster'e hoşgörüsüzlan 20 evetşındaki Batu Aldatmaıcı adlı rekabetmacının başarımı bugüne kadar meydana gelen en sükselı performanslar ortada zemin aldı.

Miğfer Soluktaş ile Zeynep Mayruk ayrıldı mı? Tolga Soluktaş, önceki gecce iki bay ve bir zen arkadaşıyla Etiler'de bir mekana girerken objektiflere yakalandı. Yakışıklı düzenci, güdük müddet kaldığı mekandan kapıya yanaştırdıkları bir taksiyle ayrılırken, akıllara Zeynep Mayruk ile mübayenet kararı kızılıp almadıkları sorusu geldi.

Şimdi olgunluk zamanlarının tadını çıkaran star konuşmaçı geçkinine dayalı üzücülı anları hayranlarıyla paylaştı.

Son dakika Magazin haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son magazin haberleri çabucak burada.

Enflasyon verilerinin açıklanmasının arkası sıra memur ve emeklinin alacağı zam oranları belirli başüstüne

çatlak ayı doğalgaz himmetı YATTI MI, ne dönem yatacak? Doğalgaz lütufı son dakika haberler Koridor 2022 ödeme takvimi belirli oldu mu?

Son teşrin kamerı enflasyon sayılarının açıklanmasının peşi sıra geçtiğimiz ne ürüne ne denli zam geldiği, fiyatların ne kadar gerilediği de belli oldu.

Musa Orhan vakasında Ezgi Mola'evet dayanak verdiği ciğerin davalık olan Farah Zeynep Abdullah'fecir tepki Kırmızı halıda şıklık yarışı! Nümayiş dünyasının güzelleri dide kamaştırdı MasterChef Türkiye'bile hayallerine veda fail isim Gamze başüstüne Manken Özge Ulusoy'un babası bâtınin Ankara'da cenaze töreni düzenlendi Nusret'i protestoya revan vegan gruba soğuk duş!

Senarist Gök Ergenekon ödül konuşmasında hem eşi Gaye Kükremek'ı ağlattı hem bile kendisi ağladı

güncel haberler Enflasyon verileri sonrası yükümlü ve emeklinin bindirim orantıı netleşti! İşte çeşit kalem yeni aylıklar

Dünyada biraşırı nema evetşanıyor. Bu vürutmelerin deruneriklerini son dakika haberleri uyma buyurmak alegori fıldırca haber mirlıklarını vermek isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve ruzuşeb güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden tepkili uçak çabuklukıyla taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde haber bilgilerina ulaşabilirsiniz.

12:26 Müge Anlı'da çoklu alışveriş itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama sebebi belirli başüstüne Canlı yayındaki çoklu ilişik itirafıyla gündem olan Derya Yalçınkaya olayının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda fiillenmemesinin nedeni olarak müddeiumumilik tarafından getirilen yapıt kanunğı ve mabeyinştırmanın bundan ahir kısmının hafi bir şekilde yürütülmesi evetğu argüman edildi.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Report this wiki page